Danskurser för barn och unga

Välkommen till Kulturstationen!

Vi erbjuder danskurser för barn och unga på Sockerbruket i Majorna. I våra dansgrupper kan barn ta sina första danssteg och upptäcka rörelseglädjen i olika danser. Vi tränar koordination, rytmik och har roligt tillsammans i gruppen. Vi har även kurser i balett för nybörjare, där du utvecklar balans, styrka och smidighet. Våra kurser inom dans innehåller 10-12 undervisningstillfällen och läggs upp efter gruppens ålder och förkunskaper. Välkommen att dansa med oss!

 

Nya dansgrupper startar hösten 2023:

Barndans och kreativ rörelse 2-3 år

Barndans och kretiv rörelse 4-6 år

Klicka här för att anmäla dig

 

Vi är stolta över våra pedagoger som undervisar på Kulturstationen och tror och hoppas att du kommer trivas hos oss!  Lär mer om alla danskurser under respektive flik i menyn. Nedan hittar du generell information gällande vår undervisning.

 

Lärare

Ina Dokmo är en lekfull och engagerad danspedagog. Hon undervisar dans för att främja kroppskännedom, självkänsla, gemenskap, lek, kraft, rörelseintelligens och rumslig förståelse.

Ina har dansat sedan tre års ålder genom många olika typer av dans. Hennes utbildningar och arbete som dansare, koreograf och pedagog är mest inom modern och nutida dans, improvisation och somatisk rörelse men hon har även studerat och undervisat jazz, balett och fysisk teater. Ina har jobbat som dansare och pedagog i olika delar av Europa, har en kandidatexamen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London 2007 och en Masterexamen i koreografi och performativa praktiker från Stockholms Konstnärliga Högskola 2017. Ina har studerat kurser i pedagogik via DOCH och Stockholms Universitet.

 

Kursstart

Höstens danskurser startar 17 oktober 2023.

 

Priser och medlemsavgift

Se pris under respektive kurs i menyn till vänster. 

 

Medlemsavgift

200 kr per år

 

 

Frånvaro

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda ersättningslektioner då elever varit frånvarande för tillfällig sjukdom, resa eller dylikt. Detta innebär att du betalar för de tillfällen du missar. Om läraren får förhinder och behöver ställa in en lektion erbjuder vi alltid en ersättningslektion.

 

 

Vill du säga upp din plats?

Om du vill säga upp din plats måste du alltid meddela kurssamordnare på kursdeltagare@kulturstationen.seVid påbörjad kurs debiteras du alltid minst halva terminsavgiften.

 

Om vi tvingas avsluta kursen får du alltid pengarna tillbaka

 

 

Läsårstider 2023

Höstterminen 2023

17 oktober - 12 december (8 ggr)

Uppehåll

Höstlov: 30 oktober - 5 november

 

Kontakt 

Frågor? Kontakta oss på villavulkan@gmail.com