Yoga och somatisk rörelse

Välkommen att prova på:

Tisdag 24 oktober kl 18.00

PROVA PÅ:

Välkommen att prova på tisdag 24 oktober kl 18.00.

Prova-på-klassen kostar 100 kr (betalas med swish på plats). 

Boka din plats på villavulkan@gmail.com eller 070-147 09 31.

Ta med egen yogamatta. Varmt välkommen!

KURSINFORMATION:

Välkommen till denna yogakurs där vi djupdyker in i att uppleva inre rymd, flöde, mjukhet, styrka och anatomi genom andning, meditation, rörelse och lätt beröring. Vi utforskar olika yogaasanas med bas i upplevda kopplingar och somatisk rörelse. Igen och igen utforskar och känner vi delar av vår anatomiska struktur och sammanför dessa upplevelser till en känsla av vår helhet som människa, vår vikt mot jorden och svävandet mot skyn.

 

Plats: Sockerbruket 27

Antal gånger: 6

Pris: 1200 kr

Dag och tid: Tisdagar kl 18.00-19.30

Kursstart: 7 november 2023

Lärare: Ina Dokmo

Ta med egen yogamatta

 

>> Anmäl dig här

 

Lärare

 

Ina Dokmo.

Ina Dokmo är dansare, koreograf, shiatsuterapeut och pedagog. Ina har genom sina dansutbildningar och projekt studerat kroppen genom rörelse, improvisation, text och beröring på ett mycket ingående vis. Sedan 2012 är hon diplomerad shiatusterapeut. Hon har praktiserat olika yogaformer såsom Ashtanga, Kundalini och Hahta sedan 2002. 2020-2022 gick hon 300h Yoga och BodyMind Centering (grundat av Bonnie Bainbridge Cohen) Immersion Series faciliterat av Lisa Clark där de djupdök inom skelettet, de inre organen, endokrina systemet och basala neurocellulära mönster i relation till Yoga. Ina har studerat olika somatiska rörelsepraktiker sedan 2004 och brinner för att ge rymd åt det genom klasser, verk och workshops.

 

Medlemsavgift

Eftersom Villa Vulkan är förening tillkommer en medlemsavgift om 200 kr per år.

 

Frånvaro

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda ersättningslektioner då elever varit frånvarande för tillfällig sjukdom, resa eller dylikt. Detta innebär att du betalar för de tillfällen du missar. Om läraren får förhinder och behöver ställa in en lektion erbjuder vi alltid en ersättningslektion.

 

Vill du säga upp din plats?

Om du vill säga upp din plats måste du alltid meddela kurssamordnare på kursdeltagare@kulturstationen.se - Vid påbörjad kurs debiteras du alltid minst halva terminsavgiften.

 

Om vi tvingas avsluta kursen får du alltid pengarna tillbaka

 

 

Kontakt

Frågor? Kontakta oss på villavulkan@gmail.com

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyn till vänster.