Elbas - individuell undervisning


Kursinformation

Kursen är för både nybörjare och den som redan kan spela en del, samt fungerar lika bra både för akustisk bas och elbas. Du får bland annat lära dig att spela låtar genom ackompanjemang och melodispel samt notläsning, improvisation, harmonilära och en hel del annat! Kursen formas efter den nivå du befinner dig på. Vi har löpande antagning under året >> Anmäl er här

 

Plats

Majorna (Vagnhallen/Klippan) och Mölndal (Lana/Lackarebäcksmotet). 

Obs: Vi har tre olika adresser – Följ alltid den adress som står i din kallelse för att hitta rätt!

 

Dagar

Henrik von Harten – måndag, torsdag i Majorna

Erik Meyer – onsdag i Mölndal

 

Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail.Om du vill avsluta dina individuella lektioner behöver du meddela Kulturstationens kontor via intresse@kulturstationen.com - senast den 15:e varje månad inför den månad som blir din sista med lektioner. Exempel: du säger upp ditt avtal 14/4 och avslutar din kurs sista datumet i maj. 

 

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 30 minuter - 1390 kr

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 45 minuter - 1980 kr

 

Lärare

Henrik Von Harten (gitarr, elbas)

Musiker och musiklärare med många års erfarenhet av undervisning i grundskola, gymnasium, kommunal musikskola, studieförbund och folkhögskola. (Han har utbildats på Rockmusiklinjen i Malung samt olika folkhögskolor. Henrik arbetar i olika genrer - från blues och country till rock och metal. 

 

Erik Meyer (gitarr, elbas)

Erik Meyer är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Malmö. Men hans musikaliska bana började långt tidigare, från grundskolans musikklasser till estetiskt gymnasium och folkhögskola. Jazzen har alltid legat nära hjärtat och genom sina musikutbildningar har han plockat upp kunskaper inom diverse instrument och genrer. Erik spelar kontrabas, elbas och gitarr. Erik har tidigare arbetat i Kulturskolan och dessutom som ungdomsledare på sommarläger. Han är uppskattad för sin förmåga att undervisa med lyhördhet, och anpassa sig till varje elevs individuella förutsättningar.

 

 

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.